3 maanden werk in 1 krat, wie biedt?

Het begon in april met de vondst van een stapel kratjes bij de vuilnis. Met een klein beetje fantasie zie je daar natuurlijk gelijk een voetbalstadion in. Dus op naar het tuincentrum en aarde en graszaad gescoord. De gevonden kratten hebben dienst gedaan als proefvelden om het knippen, bewateren, groeien, lijntrekken op te testen… TNO eat your heart out ! Dat ging goed.

Vervolgens bekroop mij de gedachte: “als we oefenvelden hebben, moeten we ook een wedstrijdveld hebben”… en wie is de hoofdsponsor van EURO2012?.. jawel, Carlsberg ! Dus op naar “de slijter” voor een krat Carlsberg. Tja, dat verkoopt niet iedere drankhandel en/of supermarkt…. via via dan toch een krat besteld… mmm, vakantiebier !

Nu 3 maanden later, zie hier het resultaat…

Lees en bekijk hier vooral het hele verhaal “The Crate Experiment”…(sorry, in het Engels… mijn Deens is nog niet zo goed)

Het eindresultaat is deze prachtige troffee die ik graag zou veilen voor een goed doel. Dus hier is het idee: In alle voetbalgekte vol lol, plezier, verdriet en gedoe is er altijd ruimte voor een mooi gebaar.
Stel, je vindt dit leuk… (kleine kans maar toch…) wat zou je ervoor over hebben, en waar zou je dit aan willen schenken… kom op doe s gek ! en doe hier een bod.

alvast bedankt.

Roel

kratconcept

Leave a Reply

Your email address will not be published.